Hvem er vi?

 

                             

Per Ivar Breland og Ellen Merete Våge driver og eier kjøreskolen

Per er utdannet kjørelærer på bil og mc. Har kjørt motorsykkel siden 1979 og jobbet som kjørelærer  siden 1985. Var medeier i Kruger Trafikkskole fra 1991-2006. Har også vært innleid som sensor i vegvesenet som sensor på førerprøver.

Har over 20 års erfaring med opplæring på bil .Har også arrangert, og vært instruktør på kurs for kjørelærere, sensorer, politiet og parkeringsselskap, siden 1998. Deltok i NM i roadracing  i 85/86, og har deltatt i enkelte konkurranser de senere år. Kjører aktivt på vinteren i Spania, da jeg arrangerer samlinger der for racing-interesserte. Bor deler av vinteren i Villajoiosa nord for Alicante. I tillegg har jeg blant annet deltatt på gateløpet ”Isle of Man TT race”. Er medlem i mc-klubben Hemoriders.

Våren 2008 startet jeg for fullt med mc opplæring for meg selv. Startet med føreropplæring på bil fra 1 Juli 2010.

Ellen er også utdannet kjørelærer på bil og mc. Har jobbet med opplæring en periode i Måløy før hun flyttet sydover. Har jobbet som sensor på førerprøver for bil og mc i over 10 år (Mandal og Kr.sand) Videre jobbet med tilsyn med kjøreskoler samt som leder for trafikant kontoret på Kr.sand trafikkstasjon.

 Valgte i 2011 å begynne med opplæring igjen sammen med Per. Har i tillegg vært med å arrangere videreutdanningskurs og racingkurs i Danmark og Spania. Kjører på bane som hobbyfører. Kjører  BMW 1000RR på bane. 

ORG.NR: 983 452 523

 

         

                          

Bike Events Tlf: E-post: info@bikeevents.no Orgnr:

Design: Dots | Powered by Makeweb.no